Graffitirens

Her i Danmark er graffiti en del af landskabet. Nogle gange kan flot, farverig graffiti pynte lidt på de ellers lidt kedelige grå bygninger. Men i mange tilfælde er graffiti grimt, og ødelægger udseendet på din bygning og dit flotte murværk.

Hvis du har været udsat for graffiti hærværk, så vil vi altid anbefale en professionel rensning.  Vi har ofte oplevet at graffitirens som ikke er udført ordentligt, efterlader mørke spor og andre permanente markeringer.

Vi er stolte af at kunne tilbyde professionel graffitirens som efterlader din mur, din facade eller din bygning næsten som ny. 

Derudover kan vi også behandle din mur med en antigraffiti behandling, så du forebygger din mur mod graffiti hærværk i fremtiden.

Du kan altid ringe til os – Vi har mange års erfaring med grundig og ordentlig udført graffitirens, og kan nemt rådgive dig ift. din opgave.

Hvad koster graffitirens?

For at give dig en idé om vores priser, vil en typisk graffitirens på 4 sammenhængende m2 koste 995,- ekskl. moms. Herefter 285,- pr m2.

Vi vil med glæde afgive et gratis og uforpligtende tilbud før afrensning af graffiti, hvis dette ønskes, uanset om der er tale om en stor eller lille opgave.

I “boksen” ude til højre, kan du til hver en tid sende os en forespørgsel, og evt. tilføje billeder af dét der ønskes afrenset.

Få et uforpligtende tilbud

    Øvrige ydelser