Professionel facaderens – En holdbar løsning

Alle facader er konstant udsat for en masse forskellige faktorer, som gør dem slidte og grimme over tid. Alger, smuds, trafikfilm, bysmog, og mossede fuger kan ramme alle facader og skæmme øjet – ligesom de på sigt kan medvirke til at nedbryde materialet i facaderne.

Det er dog nærmest umuligt at undgå, da disse påvirkninger opstår alle vegne. Uanset om du bor i nærheden af havet, søer, moser, skov eller i byen hvor der er trafikfilm og smuds, vil man være udsat for disse uønskede belægninger på sin facade.

Det kan også være at man er blevet ramt af hærværk som f.eks. maling eller graffiti.

Uanset hvad, er en facaderens løsningen på dit problem.

Få et uforpligtende tilbud


  Øvrige ydelser

  Vi udfører skånsom og miljørigtig facaderens

  Hos Hansons Service, er vi eksperter i at rense facader skånsomt og med omtanke for miljøet.
  Der er mange trusler mod bygningernes facader, men vi har kendskabet og erfaringen, så vi kan sikre os, at bygningen bliver så god som ny.

  Der bliver ved hver opgave, individuelt vurderet hvordan den enkelte opgave skal løses. Vi tager stor hensyn til, hvilken slags facade vi har med at gøre.

  Vi benytter metoderne hedvandsspuling og højtryksspuling, alt efter de unikke omstændigheder i lige netop din situation.

  Kombiner facaderens med imprægnering

  Vi vil også altid vurdere om det kunne være en god ide, at få lavet en efterfølgende imprægnering, der vil mætte overfladen og beskytte bygningen i fremtiden.

  Imprægnering er simpelthen en måde, hvorpå vi passer ekstra godt på facaden.

  Det er altid en fornøjelse for os at rense facader, da resultatet altid er yderst tilfredsstillende, og forskellen er iøjenfaldende. Det samme gælder fliserens, som vi også er eksperter i. Se mere om fliserens her.

  Priserne på facaderens er altid individuelle, og vi vil altid komme ud på besøg og lave en professionel vurdering af facaden, så vi sikrer os et flot, tilfredsstillende og varigt resultat.

  Så tøv ikke med at kontakte os i dag, så vi kan rådgive og komme med et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi påtager os opgaver både for private og erhverv.

  Vi dækker hele Sjælland.