Antigraffiti

Ønsker du en præventiv beskyttelse på din bygning i tilfælde af graffiti?

Vores effektive antigraffiti behandling har vores kunder en stor glæde af, når uheldet er ude.
Er bygningen blevet ramt af graffiti, og alt efter hvilken overflade der er tale om, vil der kunne komme “skygger” efter endt afrensning. Her anbefaler vi ofte vores kunder, at få udført en effektiv antigraffiti behandling, gerne inden skaden er sket.

Særligt hvis bygningen er meget udsat for graffiti gentagne gange, vil vi ikke tøve med at få anbefalet en antigraffiti behandling, da det vil sørge for, at bygningen tager mindst muligt skade og på samme tid vil lette arbejdet for os.

Men hvad er antigraffiti?
Det kan sammenlignes med solcreme – Et beskyttende, flydende lag på det udsatte område, som beskytter mod graffitihærværk.


Kan antigraffiti ses på min bygning?
Nej, det kan det ikke. Det eneste du kan se, er at resultatet efter graffitiafrensning, vil blive betydeligt flottere, især hvis bygningen er særligt udsat for graffiti.

Vores vigtigste opgave er, at vores kunder bliver tilfredse med det arbejde vi udfører.
Kontakt os endelig, hvis du gerne vil have besøg af Hansons Service, til at vurdere hvorvidt din ejendom kunne have gavn af en antigraffiti behandling. Tilbuddet er altid gratis og uforpligtende, og det samme gælder vores gode råd!

Læs mere om vores forpligtelser her.

Få et uforpligtende tilbud


  Øvrige ydelser

  Vi udfører skånsom og miljørigtig facaderens

  Hos Hansons Service, er vi eksperter i at rense facader, skånsomt og med omtanke for miljøet.
  Der er mange trusler mod bygningernes facader, men vi har kendskabet og erfaringen, så vi kan sikre os, at bygningen bliver så god som ny.

  Der bliver ved hver opgave, individuelt vurderet hvordan den enkelte opgave skal løses. Vi tager stor hensyn til, hvilken slags facade vi har med at gøre.

  Vi benytter metoderne hedvandsspuling og højtryksspuling, alt efter de unikke omstændigheder i lige netop din situation.